Donem per acabada la verema 2021, plens de satisfacció i agraïment.

Marc, Sílvia, Clara i Ona, Natàlia, Lluís i Pau, Núria i Perejaume, Jordi i Anna, Llorenç i Jan, Núria, Bartomeu, Juan Pedro i Nahuel, Gina, Kiko, Lau i Clara, Cyril, Violeta i Zoe, Laia, Jordi, Jan, Pol i Ona, Berta, Álvaro, Luan i Mauro, Júlia, Bosco, Àlex i Ivo, Teseu, Àlex, Joan i Joel, Perejoan, Arcadi i Neus, Salvador i Montse, Roc, Mònica, Bernat, Aina i Arnau, Miquel, Laura i Alba, Fredi, Mirtha i Aida, Carlos i Mª Àngels, Arnau, Sira i Ona, Estela i Adrià, Marçal, Alzina, Coralí i Guillem, Martí i Marina, moltes gràcies per la vostra ajuda, conversa, companyia i estima.
Gràcies a vosaltres hem fet que la primera verema de Vallalta Vinícola hagi estat un èxit!

Gràcies, gràcies i més gràcies.

Categories: procésvarema

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *