GUILLEM 2023

  • Verema i elaboració: verema seleccionant manualment els raïms en caixes petites de menys de 19 kg.Fermentació espontània amb llevats autòctons. Sense sulfits afegits. Maceració durant 8 dies. Fa la malolactica durant la tardor. Reposa durant 6 mesos en inox abans del seu embotellat.
  • Varietat i anyada: Cabernet 50% Garnatxa negra 50 % .
  • Nombre d’ampolles: 400 unitats
  • Viticultura : sostenible i regenerativa sense tòxics.
  • Tipus de sòl: Sauló (franco-arenós)
  • Grau alcohòlic : 13,5 % vol
  • Nota de cata:   És un vi de color cirera intens. En nas es mostra aromàtic, equilibrat, amb aromes de fruits vermells i pruna, amb tocs herbacis. En boca es mostra sedós i persistent amb un punt especiat.

          Un vi de minima intervenció, juganer i fresc, com en Guillem.

                           Especial per a curiosos del vi.