GUILLEM 2023
- Verema i elaboració: verema seleccionant manualment els raïms en caixes petites de menys de 19 kg.Fermentació espontània amb llevats autòctons. Sense sulfits afegits. Maceració durant 8 dies. Fa la malolactica durant la tardor. Reposa durant 6 mesos en inox abans del seu embotellat.
- Varietat i anyada: Cabernet 50% Garnatxa negra 50 % .
- Nombre d’ampolles: 400 unitats
- Viticultura : sostenible i regenerativa sense tòxics.
- Tipus de sòl: Sauló (franco-arenós)
- Grau alcohòlic : 13,5 % vol
- Nota de cata: És un vi de mínima intervenció, sense sulfits afegits, de color cirera intens. En nas es mostra aromàtic, equilibrat, amb aromes de fruits vermells i pruna, amb tocs herbacis. En boca es mostra sedós i persistent amb un punt especiat.
Un vi de minima intervenció, juganer i fresc, com en Guillem.
Especial per a curiosos del vi.