BURRIAC 2023

  • Verema i elaboració: verema seleccionant manualment els raïms en caixes petites de 19 Maceració en fred de 48h i maceració amb pells durant 8 dies més a 24 ºC

Criança amb diferents botes de roure, castanyer i acàcia de 225 litres, durant mínim 8 mesos en càmera de temperatura i humitat controlada. Posterior cupatge en dipòsit d’inox.

  • Varietat i anyada: 100 % Pansa banca anyada 2023
  • Nombre d’ampolles: 1.400 unitats
  • Viticultura : sostenible i regenerativa sense tòxics.
  • Tipus de sòl: Sauló (franco-arenós)
  • Grau alcohòlic : 12,5 % vol
  • Nota de cata: Un vi de blanc únic color daurat. Intensament aromàtic, té notes fumades de les diferents fustes. En boca es mostra amable i equilibrat, amb frescor, ens fa salivar i ens convida a continuar bevent.

          Una selecció de les nostres millors raïms blancs l’Alt Maresme i que porta el nom del castell àrab singular que albira el Baix Maresme.Brisa de mar ,sauló i botes de roure, castanyer i acàcia. Un vi blanc criança únic de cupatge de fustes diverses

                                  Un tresor de la nostra terra la Vallalta.

( Actualment reposant en ampolla 6 mesos. Disponible desembre 2024)

.