FLOR DE SANT JOAN – Vi ancestral – 2023

  • Verema i elaboració: verema seleccionant manualment els raïms en caixes petites de menys de 19 kg. Fermentació a temperatura controlada a 15ºC en dipòsit d’inox de 600 litres, després de desfangat de 36h. Escumós d’una sola fermentació seguit el mètode ancestral sense llevats ni sucres afegits ni filtratge.
  • Varietat i anyada: Pansa blanca 100% anyada 2023
  • Criança: mínim 9 mesos en ampolla amb lies
  • Nombre d’ampolles : 1.000 unitats
  • Viticultura : sostenible i regenerativa sense tòxics.
  • Tipus de sòl: Sauló (franco-arenós)
  • Grau alcohòlic : 11 % vol
  • Nota de cata: És un escumós juvenil un punt afruitat, amb aromes de fruita blanca, notes cítriques, d’albercoc i de préssec. En boca és sorprenentment fresc, amb la bombolla petita i ben integrada i amb a gustos de fruita blanca i cítrics, i sabors fermentatius.

        La Flor de Sant Joan o hipèric neix a les nostres vinyes on practiquem l’agricultura regenerativa i ens indica que arriba l’estiu.