// Add back to store button on WooCommerce cart page add_action('woocommerce_cart_coupon', 'mpclic_back_to_store'); // add_action( 'woocommerce_cart_actions', 'mpclic_back_to_store' ); function mpclic_back_to_store() { ?> body.custom-background { background-color: #e5e5e5; }

Gràcies a les vostres 202 mans, manasses, manetes i manotes, 1600 ceps de pansa blanca tornen a créixer a la Vallalta, recuperant el mosaic agrícola del Maresme, plantant paisatge i futur.

Els propers dies rebreu un formulari per recollir les dades necessàries per fer efectives les recompenses. I també us comunicarem la data de la festa de presentació del “Ningú” i els dies disponibles per apuntar-vos als tastos al celler.

Finalment dir-vos que anirem compartint l’evolució del projecte a través de les nostres xarxes i d’aquest blog.

Seguim.


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *